2019 második felétől új építésű irodák bérelhetőek Szegeden!

Kiadó irodára van szüksége Szeged frekventált területén vagy annak közelében? Egy ideje már keresgél, de még nem lelt rá arra az irodaépületre, illetve helyiségre, ami egyezne az elképzeléseivel? Lehet, hogy azért, mert az az ingatlan eddig még meg sem épült? Itt van egy új lehetőség, ami talán ideálisnak bizonyul majd az Ön számára is!

Az idei év második felétől nyitja meg kapuit új építésű irodaházunk, a Center Point Irodaház Szeged II. kerületében, a József Attila sugárúton! Ha olyan irodát bérelne, ami központi helyen fekszik, új építésű, a fenntartása környezetbarát, egyben pedig költséghatékony, akkor érdemes egy pillantást vetnie az épületre!

Az új irodaház központi helyen fekvő, ötemeletes épület, változatos alapterületű irodahelyiségekkel. A közelben zöld terület, parkolók, boltok, éttermek, posta található. Az A+ kategóriás irodaház  nagyszerű választás azok számára, akik igényes, modern környezetben szeretnének dolgozni, illetve ügyfeleket fogadni, irodát bérelni.

Ha felkeltettük az érdeklődését, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken és érdeklődjön irodabérlésről!