B&B Budapest Ingatlanberuházó Zrt.

Cégünk, a B&B Budapest, Ingatlanfejlesztő, Befektetési, Beruházó és Fenntartó Zrt. ingatlan befektetéssel, hasznosítással, elsősorban Szegeden és környékén található saját tulajdonú ingatlanok bérbeadásával foglalkozik. Sokéves tapasztalattal rendelkező ingatlanberuházó cégünk, folyamatosan bővülő ingatlan kínálattal, rugalmas megoldásokkal, szolgáltatásokkal áll az Ön rendelkezésére is.

Naponta bővülő kínálatunk Magyarország településeire, legfőképp Csongrád megyére koncentrálódik.

Ingatlanközpontjaink feladata az ország legjobb telkeinek felkutatása, megszerzése, az ehhez kapcsolódó ügyek intézése, majd a telekfejlesztés megtervezése. A legfőbb ezen ágazathoz tartozó munkakörök a következők: hálózatfejlesztési vezető és ingatlanjogász.

Cégünk szolgáltatásai: szállodák, irodaházak, áruházak, ipartelepek, üzletek, sporttelepek, kereskedelmi telephelyek stb.

Kiadó ingatlanjaink közlekedési csomópontokban, autópályák, forgalmas főútvonalak mellett találhatóak. A pár m2 területű ingatlantól, a 400.000m2 nagyságú ingatlanokig terjed kínálatunk.

Amennyiben bármelyik ingatlanunk felkeltette az érdeklődését, kérjük, a további információk kapcsán keressenek minket az alábbi elérhetőségek egyikén: +36 30/9-380-141 vagy a +36 30/9-325-000 telefonszámon.

Szeretné cégét új helyre költöztetni? Új építésű irodaházunk várja Önt!